Combinatie trap en werkbank

Artikel delen

Combinatie trap en werkbank

Wat als je een trap nodig hebt om werkzaamheden aan wand of plafond uit te voeren en ook nog een houten plaat en pvc buis moet zagen? Dan biedt de nieuwe Altrex X-Pro een ideale oplossing. De X-Pro® is een unieke combi van trap en werkbank. Door deze multifunctionele trap uit te klappen en de unieke beugel uit te vouwen ontstaat een werkbank, zowel staand als liggend. Dankzij de V-vorm van de houders ontstaat een ideale zaagbok. Deze is te verstellen, waardoor er verschillende materialen geklemd kunnen worden.
De robuuste antislip-treden zorgen voor een zeer groot comfortabel stavlak. De trap is gemakkelijk te verplaatsen door het geïntegreerde handvat in de trede en zeer compact op te bergen. Door de combinatie van trap en werkbank is de X-Pro® een handig werkmaatje voor iedere professional. 
Introductie
Tijdens de introductieActie (15 mei t/m 30 juni) kan via de Altrex website de X-Pro® worden besteld voor de speciale introductieprijs van 249,- (excl. BTW). www.altrex.com