Sneller genieten van een nieuwbouwwoning

Artikel delen

In Dordrecht is in maart 2013 gestart met de bouw van dertien woningen. De toekomstige bewoners hoeven niet lang te wachten op de verhuizing naar hun nieuwe thuisbasis. Het bouwbedrijf maakt namelijk gebruik van het Hugo® casco-concept. Dit concept maakt het voor de kopers niet alleen mogelijk om snel hun nieuwe, kwalitatieve woning te betrekken, zij krijgen ook nog eens veel vrijheid met betrekking tot de indeling van de woning. Naast de snelheid van de bouw en de indelingsvrijheid biedt het Hugo® casco-concept brandbestendige woningen met een lange levensduur. Het concept kenmerkt zich door te bouwen met behulp van een tunnelgietbouw-systeem. Dit systeem is bijzonder omdat het zorgt voor beheersbare en kwalitatieve bouw in hoog tempo. Het is bijvoorbeeld niet afhankelijk van weersomstandigheden. Daarnaast is het ook nog eens milieubewuster vanwege de vermindering van transport. Het Hugo® casco-concept is bedacht door Beton Bouw Nederland in samenwerking met bekistingsleverancier Konosch uit Hasselt (OV). Naast voordelen voor de consument levert het ook voordelen voor de bouw. Het concept is financieel concurrerend vanaf zes woningen en het is snel, flexibel in uitvoering en kwalitatief hoogwaardig. Meer weten? Kijk op www.hugo-casco.nl.