Afstandbediening voor (draai)ramen

Artikel delen

Na de uitvoering voor klep-, uitzet- en valramen komt AXA nu ook met een type voor moeilijk bereikbare draairamen. Uitstekend voor een goede ventilatie, draadloos en prima te combineren met een hor. De AXA Remote 2.0 is krachtig, veilig, snel te monteren, bijzonder comfortabel en te verkrijgen in het wit voor rechts- en links naar buitendraaiende ramen.

Voor de nieuwe AXA Remote 2.0 Solar zijn geen batterijen en bedrading nodig. Deze afstandbediening is geheel zelfvoorzienend, want heeft z’n eigen voeding door zonnepanelen. Zo is er altijd ruim voldoende energie voorhanden, ook op bewolkte dagen. In situaties waarbij het wisselen van batterijen extra beslag zou leggen op onderhoudspersoneel, zoals bij woningcorporaties, verzorgingshuizen en scholen, is de nieuwe AXA Remote 2.0 Solar de oplossing voor het probleemloos aansturen van klep- en uitzetramen.

Axa Stenman Nederland, Veenendaal, (0318) 53.61.11, www.axa-hang-sluitwerk.nl