Een uitgebreid all-inclusive Service pakket

Artikel delen

Het nieuwe Service all-inclusive pakket voor Festool machines beschermt de gebruiker tegen allerlei soorten eventuele extra kosten. Na registratie van de machine zit het servicepakket kosteloos inbegrepen. De gebruiker ontvangt dus niet alleen een machine, ook de beste service zit bij de prijs inbegrepen. Onderdeel van het pakket is de gratis reparatieservice, waarmee extra kosten voor reparaties gedurende de eerste 36 maanden na aanschaf tot het verleden behoren. Dit geldt zelfs voor de vervanging van slijtageonderdelen, zoals koolborstels, kogellagers of accu’s. De machine is ook verzekerd tegen diefstal, waarvoor men zich tot nu toe apart moest verzekeren. Of de machine nu uit uw bus, werkplaats of op de bouwplaats gestolen is, in alle gevallen komt Festool de gebruiker tegemoet met een eigen risico per machine van slechts 100 euro. Een ander pluspunt heet de tevredenheidgarantie. Hierbij kan men een machine na aankoop vijftien dagen lang testen. Is men ontevreden, dan gaat de machine retour en krijgt men het volledige aankoopbedrag terug. En niet in de laatste plaats is er nog de tienjarige beschikbaarheid van reserveonderdelen, waarbij zelfs een nieuwe machine wordt geleverd als een onderdeel niet meer beschikbaar zou zijn. De aankoop van een Festool machine is dus ook op de lange termijn een veilige investering.

TTS Tooltechnic Systems, Waddinxveen, (0182) 62.19.42, www.festool.nl, www.protool.nl