Glazen schuifwand

Artikel delen

Om op een zonovergoten dag op het terras in de schaduw te zitten heeft Harol vorig jaar de Umbris geïntroduceerd, een combinatie van zonwering en neerslagbescherming in één. Met het nieuwe SF20 glazen schuifwandsysteem is nu ook de wind buitenspel te zetten. Dit systeem heeft afzonderlijke glazen panelen die horizontaal en parallel aan elkaar verschuiven. Dankzij de staande constructie zijn brede openingen mogelijk, zonder extra verstevigingen aan de bovenzijde. Bovendien zorgen de kogellagers in de loopwielen voor een uiterst comfortabele en lichte bediening. De beglazing is enkelvoudig gehard veiligheidsglas en is te leveren in de glasdiktes 8 of 10 mm. De panelen zijn als optie aan de binnen- of buitenkant te voorzien van een slot of vergrendeling.

Harol Nederland, Breda, (076) 542.70.69, www.harol.nl