Glazuurbakstenen in nieuwe kleuren

Artikel delen

Wienerberger heeft haar collectie Terca glazuurbakstenen uitgebreid met een hele reeks nieuwe kleuren, waardoor deze gevelbakstenen, voorzien van een kwalitatief hoogwaardige glazuurlaag, nu te verkrijgen zijn in alle kleuren van de regenboog. De stenen zijn te produceren in strengpers-, vormbak- en handvormformaat. Op projectbasis kan Wienerberger de glazuurstenen qua kleur, vorm, afmeting en structuur exact op maat maken. Deze maatwerkoplossing maakt de nieuwe glazuurstenen niet alleen breed toepasbaar voor restauratie of renovatie, maar ook als bijzonder of modieus accent in nieuwbouw. Men beschikt bovendien over de expertise om bij restauratie- of renovatieprojecten bestaande glazuurbakstenen exact na te maken, waardoor oude en nieuwe elementen in kleur, vorm of formaat niet van elkaar te onderscheiden zijn. Terca glazuurbakstenen zijn stootvast, graffitiwerend, chemisch resistent en eenvoudig schoon te houden.

Wienerberger, Zaltbommel, 0418) 59.71.11, www.wienerberger.com