Grote objecten in één infrarood beeld

Artikel delen

Als een groot gebouw niet met een opname van een warmtebeeld camera te fotograferen is, zijn meer opnamen nodig. Om het beheer, de analyse en het vergelijken van meerdere infrarood beelden te beperken, heeft Testo de panorama assistent ontwikkeld, waarmee het gehele gebouw in één oogopslag is te analyseren en te documenteren. De afzonderlijke infrarood beelden worden simpelweg aan elkaar ‘geplakt’ tot één mooi totaalplaatje met behoud van volledig detail. Testo warmtebeeld camera’s beschikken standaard al over groothoeklenzen, waardoor deze een groter beeldbereik kunnen vastleggen. Blijkt dit niet voldoende dan biedt de panorama assistent nu dus hulp. Met de panorama assistent zijn niet alleen grote objecten te inspecteren; het is ook een nuttig instrument voor dagelijks werk dat het zoeken, analyseren en beheren van de afzonderlijke infrarood beelden beperkt.

Testo, Almere, (036) 548.70.00, www.testo.nl