Haakse slijperset

Artikel delen

Hitachi Power Tools presenteert in één set twee haakse slijpmachines: het type G13SR3 (125 mm) en het nieuwste model G23SRW ( 230 mm). Twee machines met een motor van respectievelijk 730 W en 2.200 W. De machine met een 125 mm schijf, model G13SR3, heeft een zeer compacte body, een laag geluidsniveau en de ergonomische schakelaar geeft veel gemak tijdens het gebruik. Dit model is uitgevoerd met een verbeterd koelmechanisme en heeft daardoor een lange levensduur. De nieuwste slijper, model G23SW, heeft een krachtige motor en de koolborstels zijn van buitenaf te vervangen. Gemak dus tijdens het onderhoud. Met zijn 6.600 toeren per minuut is deze haakse slijper een betrouwbare partner voor elke slijpklus.

Hitachi Power Tools Netherlands, Nieuwegein, (030) 608.40.50, www.hitachi-powertools.nl