Informatiegids duurzame kozijnbescherming

Artikel delen

Ventistone heeft jarenlange kennis en ervaring met duurzaam onderhoud van kozijnen en geveltimmerwerk gebundeld in een handzame informatie- en instructiegids. De instructiegids geeft aannemers, bouwkundigen, woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren snel inzicht in de verschillende onderdelen, mogelijkheden en de montage van onderhoudsarme oplossing voor renovatie van geveltimmerwerk. Het systeem, dat gebaseerd is op een optimale ontluchting en waterwering aan de buitenzijde van gevels, voorkomt zo houtrotschade en verfgebreken. Ook schilders, timmerlieden en het beroepsonderwijs vinden in de gids relevante informatie. Het boekje bevat naast technische merkbladen en meetinstructies ook verwerkingsvoorschriften, exploitatieoverzichten en diverse voorbeelden.

Ventistone, Tiel, (0344) 68.00.00, www.ventisone.nl