Kunststof boeidelen op grotere lengten

Artikel delen

Ki-Kern, de massief kunststof plaat, wordt al jaren met succes toegepast als gevelbekleding en als boeideel. Dit succes hangt samen met het feit dat het product probleemloos en zeer onderhoudsvriendelijk is. Dat zijn belangrijke eigenschappen voor boeidelen die veelal op lastig te bereiken plaatsen zitten. Wat nog mooier is dat de Ki-Kern boeidelen nu op een lengte van 4200 mm te leveren zijn, waardoor er nagenoeg geen storende naden meer ontstaan en in het zicht komen. De panelen zijn te verkrijgen in drie breedtes: 200, 250 en 300 mm. Doordat de platen slechts 6 mm dik zijn, hoeven in bestaande situaties de boeidelen in veel gevallen niet aangepast te worden. Dat scheelt aanzienlijk in tijd en geld. De bevestiging gebeurt op de bekende manieren; zichtbaar met All-Tight snelmontage kleurkop schroeven of onzichtbaar met het Ki-Kern lijmsysteem.

Fetim Group, Amsterdam, (020) 580.52.85, www.frontsandfronts.nl, www.fetimprofessional.nl