Nieuw uiterlijk en betere ventilatiewaarden

Artikel delen

Het DucoLine ventilatierooster heeft een ware gedaanteverwisseling ondergaan en ruilde de gebogen binnenkap in voor een volledig vlak binnenrooster. De vorm van het buitenprofiel is evenwel gehandhaafd in het fraaie ‘soft-line’ design. Maar er is nog meer veranderd aan Ducoline. Het rooster beschikt voortaan over een verbeterde luchtdoorlaat en krijgt zo nog meer toepassingsmogelijkheden. Met een en hetzelfde rooster kunnen drie verschillende luchtdoorlaten gehaald worden, afhankelijk van de toegepaste bedieningshendel (10, 17 en 23 dm³/s bij 1Pa). Dat zorgt voor een perfecte visuele uniformiteit, zowel in het gevelbeeld als binnenshuis, want aan het rooster is er geen verschil waar te nemen. Bovendien is de DucoLine 10/17/23 ‘ZR’ nu ook toe te passen op glasdiktes tot 32 mm dankzij een extra glasgoot van 38 mm.

Duco Ventilation & Suncontrol, Veurne (B), 00.32.58.33.00.33, www.duco.eu