Prefab glazen balkons

Artikel delen

Het nieuwe M-view balkon van Metaglas is een prefab element dat op eenvoudige wijze aan de gevel kan worden bevestigd. Doordat de elementen in de fabriek volledig gefabriceerd en compleet naar de bouw getransporteerd worden, is de montage ter plekke snel en efficiënt. Daarnaast is er weinig ruimte nodig om de balkons te bevestigingen. Hiermee is een hoog kwaliteitsniveau te garanderen en wordt de kans op faalkosten verkleind. Het balkon geeft extra buitenruimte en realiseert een reductie van de geluidsbelasting van circa 21 dB. Het prefab systeem is geschikt voor renovatie, nieuwbouw en transformaties. Metaglas ontwikkelde voor het balkon speciale connectoren die aan de vloerrand van het gebouw worden verankerd. Het frame van de balkonvloer is bevestigd aan schoren in de zijkanten. Het element heeft vrijwel volledig transparante glazen balustrades en balkonbeglazing.

Metaglas, Tiel, (0344) 75.04.00, www.metaglas.nl