Robuust ‘eigen’ doseerpistool

Artikel delen

Een professioneel doseerpistool voorzien van een gesloten trekker, een softgrip en een aluminium body. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de illbruck AA255 Power Gun, die Tremco illbruck sinds kort op de markt brengt. Dit pistool voor het verwerken van schuim is uitgevoerd met een aluminium body en afgewerkt met groen kunststof, de herkenbare uitstraling van het bedrijf. De gesloten trekker van de illbruck AA255 zorgt voor een fijnere dosering en de niet af te schroeven doseerknop voor een nauwkeurige afstelling van de uitspuitsnelheid en -hoeveelheid. Een stalen naald met PTFE-coating garandeert een luchtdichte afdichting aan de voorzijde van het pistool. De Power Gun is verder voorzien van een zwarte softgrip voor een betere grip en fijnere applicatie. Tremco illbruck levert het lichtgewicht doseerpistool compleet met één PRO-TIP, twee conische opzetstukjes en twee cilindrische slangetjes, zodat ook smalle voegen gemakkelijk te bereiken zijn. Het pistool is ook zeer geschikt voor het verwerken van de nieuwste voegenvuller JF100.

Tremco illbruck, Arkel, (0183) 56.80.19, www.tremco-illbruck.nl