Zelfklevend gaasband voor gipsplaatnaden

Artikel delen

De Flottrunner is een nieuw handgereedschap, ideaal voor het vullen van naden van gipsplaten. Het aanbrengen van zelfklevend gaasband werkt met de Flottrunner vele malen gemakkelijker én sneller.

Een belangrijk voordeel is de lage fysieke belasting. Met de Flottrunner hoeft men niet meer steeds de trap op en af. Daarnaast is door de knieën om het gaasband op de naden aan te brengen en af te snijden ook verleden tijd. Zelfs gaasband op het plafond aanbrengen is nu in de meeste gevallen gewoon vanaf de vloer te doen. Door het snijsysteem is het gaasband zonder extra inspanning gemakkelijk af te snijden en ontstaat er aanzienlijk minder afval of verlies van gaasband. Daarnaast geven verwerkers die dit product al gebruiken aan, dat ze met de Flottrunner zo’n 25% sneller klaar zijn.

Knauf, Utrecht, (030) 247.33.11, www.knauf.nl