Koude badkamer of verdieping verleden tijd

Artikel delen

Een veelvoorkomende probleem is, dat de woonkamer op temperatuur is, waardoor de cv-ketel niet meer aanslaat en de overige ruimten niet meer verwarmd worden. In de overige ruimten ontstaat ‘s winters dan een onaangename ruimtetemperatuur. Om dit probleem op te lossen introduceert Riho-Techniek het draadloze Two Zone Pack. Dit is een radiografische besturing waarmee twee verwarmingscircuits afzonderlijk van elkaar worden geregeld. Klachten, zoals een koude verdieping (slaapkamers) of een koude badkamer, door het ontbreken van warmtevraag op de begane grond, zijn verleden tijd. Het Two Zone Pack wordt in een standaard pakket geleverd en is eenvoudig en goedkoop te installeren. Naast het Two Zone Pack biedt Riho-Techniek meerdere (radiografische) regelsystemen voor klimaatsystemen, vloerverwarming en vloerkoeling. Het assortiment bestaat uit enkelvoudige ruimtethermostaten en ruimteregelaars met bijbehorende meerkanaals zenders en ontvangers in zowel draadloze (radiografisch) als bedrade uitvoeringen.

Riho-Techniek, Vorden, (0575) 55.59.99, www.rihotechniek.nl