Nieuwe serie warmtebeeldcamera’s

Artikel delen

De nieuwe Flir T400bx-serie warmtebeeldcamera’s combineert perfecte ergonomie met een hoge beeldkwaliteit van 320 x 240 pixels. De camera’s hebben een kantelbare optische unit die het mogelijk maakt in een comfortabele werkhouding beelden vanuit iedere gewenste hoek te maken. Bovendien zijn ze uitgerust met de functie ‘Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX). Deze zorgt voor een betere textuur in een warmtebeeld en daarmee zijn meer afwijkingen te detecteren, zijn analyses nauwkeuriger uit te voeren en zijn direct conclusies te trekken.

De warmtebeeldcamera’s uit de nieuwe Flir E-serie zijn klein, hebben een gering gewicht en zijn ontworpen voor gebruikers die een hogere resolutie en meer functies nodig hebben. Het touchscreen zorgt voor een eenvoudige bediening. Vanaf de Flir E40 heeft u de mogelijkheid om via Wi-Fi direct de meetresultaten naar uw iPhone of iPad te sturen. Deze serie is compatibel met de MeterLink uit het Extech-programma. De E-serie is ideaal voor onder andere opsporen van vocht, lekkages en vloerverwarming, identificeren van energieverlies en slechte isolatie en inspecteren van klimaatplafonds.

Sensor, Drunen, (0416) 36.94.73, www.sensorbv.nl, www.warmtebeeldcamera.nl