Webtool voor oplossingen pannendak

Artikel delen

Wienerberger heeft een webtool voor alle Koramic daktoebehoren online gezet. Op basis van een illustratie van een groot pannendak zien dakdekkers en aannemers in één oogopslag welke oplossingen beschikbaar zijn. Door met de cursor over het dak te bewegen, verschijnen handige pop-ups in beeld die verwijzen naar de specifieke oplossingen voor dat betreffende dakdeel. Van onderdakfolie en ondervorsten voor nok- en hoekkeperafwerking tot ventilatiedoorvoeren en panhaken. Ook voor de bouwmaterialenhandel is de webtool een handig hulpmiddel op basis waarvan klanten zijn te adviseren. De illustratie maakt in één keer duidelijk wat zich afspeelt onder een pannendak. Via de webtool klikt de gebruiker snel door naar de complete informatie over de verschillende daktoebehoren. De webtool is gratis beschikbaar op de website: www.wienerberger.nl.

Wienerberger, Zaltbommel, 0418) 59.71.11, www.wienerberger.com