Multifunctionele coating geeft glans en kleur terug

Artikel delen

Weersinvloeden en vervuiling werken verkleuring, verkrijting en corrosie in de hand. Dit versnelt het verouderingsproces van materialen, waardoor het oppervlak zijn uitstraling verliest. Reinigen, schilderen of stralen zijn veelal tijdelijke oplossingen, vervangen is duur en weinig duurzaam. Tedac Coating is een langdurig beschermende coating, die kleur en glans terugbrengt op verweerde en verkrijte oppervlakken. Het brengt oude materialen terug in de originele staat en maakt vervanging in veel gevallen niet noodzakelijk. Daarnaast biedt de coating aan nieuwe materialen een goede bescherming tegen UV-straling en vuil. Tedac Coating is bestand tegen onder andere graffiti en chemicaliën, het barst scheurt en schilfert niet bij temperatuurschommelingen, heeft een hoge krasvastheid en is eenvoudig met water te reinigen. Het assortiment bevat Coating Glans, Coating Mat, verharder, verdunner, reiniger en ontvetter. De verwerking moet wel door professionals gebeuren.

Dutch Coating Innovators
Heerhugowaard
(072) 572.35.06
www.tedaccoating.nl