Pointmaster krabt uit en verdicht tegelijk

Artikel delen

Doorstrijken van metselwerk komt steeds vaker voor. Om dat werk te vereenvoudigen heeft Megamix de Easypointer ontwikkeld. Dit hulpmiddel heeft een ietwat gekromde lichtgewicht aluminium greep, waardoor het risico op beschadiging van de vingers bij het doorstrijken van voegen tot een minimum wordt teruggebracht. De wielen zijn van massief slijtvast kunststof. Een ander belangrijk voordeel is dat de voegpen gelijktijdig uitkrabt en verdicht en de pen simpel op de gewenste diepte is in te stellen. In de Easypointer zijn verschillende voegpennen te plaatsen. De uitvoering kan daarbij variëren van 4,5 mm tot 13,5 mm, oplopende met sprongen van 1,5 mm. Het makkelijk in de hand liggende apparaat heeft inmiddels bij menig metselaar zijn sporen al verdiend. De reacties zijn overwegend positief.
 
Coöperatie MegaMix BA, Almere
(088) 551.08.88
www.megamix.nl