Stalen hefschuifdeuren geven ruimtelijk gevoel

Artikel delen

 De Janisol hefschuifdeur is speciaal ontwikkeld voor grote openingen en laat binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar overvloeien. Het eerste concept van deze deur werd al eerder gepresenteerd, maar is sinds het najaar van 2012 te leveren, omdat nu ook de documentatie en tekeningen compleet en beschikbaar zijn. De deuren zijn opgebouwd uit stalen profielen van verzinkt bandstaal met een poedercoating of natlak, isolatoren uit glasvezelversterkt kunststof en een dorpelprofiel uit glasvezelversterkt kunststof. De manuele hefschuifdeur is te verkrijgen in een één-, twee- of vier-vleugelige uitvoering, waarbij diverse groottes mogelijk zijn. Het schuivende deel tot een breedte van 4270 mm en een hoogte van 3210 mm. Schuif- en vaste vleugel hebben een inbouwdiepte van 80 mm en de totale inbouwdiepte bedraagt 185 mm. De aanzichtbreedte van een kader met vleugel is 113,5 mm. Het beslag is gebaseerd op een gewicht van 300 kg/vleugel, maar is uit te breiden tot 400 kg/vleugel. De hefschuifdeur heeft een slagregendichtheid klasse 4A-6A, een luchtdoorlatendheid klasse 3-4, een windlastweerstand klasse C2/B2 en een geluidsisolatie tot Rw (C;Ctr) 39 (-1;-3) dB. De Janisol hefschuifdeuren zijn getest op CE-conformiteit.
 
ODS
Barendrecht
(0180) 64.08.87
www.ods-geveltechniek.nl