Verzamelkap en doorvoerpan voor hellende daken

Artikel delen

De Kompakt Schoorsteen 2.0 van Ubbink is een universele verzamelkap geschikt voor het collectief ‘opbergen’ van verschillende samenstellingen van rookgas- en ventilatiesystemen en rioolontspanning. Het product vormt één uitvoering voor alle dakhellingen tussen 15 en 55 graden. De doorvoeren zijn achter elkaar geplaatst; er is geen gespiegelde variant nodig. De kap is te monteren op een haakse doorbreking van het dak en vergt een minimale opening en zo min mogelijk isolatieverlies. Bovendien is de doorvoermanchet luchtdicht volgens de fabrikant/leverancier. De Kompakt Schoorsteen 2.0 valt binnen de breedte van een standaard sneldekpan en is daarmee geschikt voor prefab bouwen. Het geïntegreerde indekdeel maakt toepassing voor alle pannen mogelijk.
Een tweede nieuwigheid van het bedrijf uit Doesburg is de universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15-55. Deze pan biedt de oplossing voor 98% van alle toepassingen op dakhellingen tussen 15 en 55 graden. Het basismateriaal van het product is Ubiflex, de loodvervanger van Ubbink, dat zich makkelijk laat verwerken en vormen. De nieuwe pan vraagt niet om een losse schaal, maar heeft een knobbel/schaalfixatie met een vast scharnierpunt. Door deze samenstelling is de Dakdoorvoerpan geschikt voor ieder type dakpan en dakdoorvoer. De pan is gemaakt voor doorvoeren van ø125 tot ø131 mm en sluit zeer goed aan.
 
Ubbink
Doesburg
(0313) 48.02.00
www.ubbink.nl