Alles in een oogwenk muurvast

Artikel delen

Het Belgische TEC7 was rond 1990 de eerste om MS-polymeren te introduceren. Het productbedrijf maakt tientallen producten overbodig: montagelijm, siliconenkit, butyleenkit, PU-lijm, enzovoort. Het is gedaan met tientallen kokers die je na een tijd kan wegwerpen. Nu, bijna 25 jaar later, is TEC7 de marktleider op het vlak van montage- en afdichtingskitten voor de professionele markt.

De ‘gewone’ TEC7  heeft een hogere ‘Tack’ of aanvangshechting dan de meeste ‘Hightack’ producten van andere producenten. Maar voor verschillende situaties is een extreem hoge aanvangshechting een voordeel. Met X-TACK7 is het mogelijk om zware stukken te monteren, zonder vastklemmen of ondersteuning. De driehoekige spuitmond garandeert een optimaal lijmprofiel, het product zelf heeft een extreem hoge hechtingskracht.
Zo volstaat één lijn X-TACK7 om een betonklinker van 5 kilo tegen een gladde muur te lijmen. Zonder één millimeter af te zakken. Dat maakt het een ideaal product voor bijvoorbeeld het verlijmen van verdeelkasten tegen keldermuren. Enkele lijmstroken, stevig aandrukken en de installateur kan onmiddellijk verder werken aan de aansluitingen.

Novatech-Tec7
www.tec7.com
Standnr. 155