Atletiek technologie in veiligheids

Artikel delen

De nieuwste technologie in de atletiekwereld heet Fuse.Tec®. Hierdoor zijn voor de afwerking van Puma Safety-schoenen geen naden vereist op de zwaarst belaste onderdelen. De schoen vormt één geheel en heeft een slanke, vlotte look.

Fuse.Tec® biedt niet alleen optische voordelen: het gebruikte flexmateriaal is zeer licht, buigbaar en robuust, omdat er geen naden meer zijn die door de belasting kunnen openbreken. De technologie maakt al geruime tijd met succes deel uit van de productlijn Miss Safety en is nu ook opgenomen in de herenlijn Motion Protect. Het gamma wordt met drie nieuwe, sportieve modellen uitgebreid. Vanaf het najaar 2013 zijn ze in nieuwe, frisse kleuren met groene of rode accenten of in stijlvol zwart verkrijgbaar in speciaalzaken.
De nieuwe Motion Protect-modellen zijn net als alle andere schoenen van dit assortiment gebaseerd op de innovatieve en opvallende running-zool. Een hittebestendige rubberen zool wordt bij deze modellen gecombineerd met een lichte EVA-tussenzool. Het Torsion Control System in het midden van de zool ondersteunt de voetbeweging en de stabiliteit. Voor een  maximale demping en comfort zorgt het duoCELL-dempingselement. Ook bij de drie nieuwe modellen is de neusbescherming aan de buitenkant met de zool geïntegreerd. Het geïntegreerde hielstuk van kunststof en de doortrapbescherming met keramische laag zorgen ervoor dat de volledige schoen metaalvrij is. De nieuwe Fuse.Tec-modellen vormen dus een ideale aanvulling op de Motion Protect-collectie. Ze zijn speciaal vervaardigd voor wie naast een hoog ademend vermogen, veiligheid en uitstekende dempende eigenschappen ook belang hecht aan de duurzaamheid en robuustheid van het buitenmateriaal, mét de vlotte, sportieve look van Puma Safety.

Puma werkschoenen
www.puma-safety.com
Standnr. 197