Eén pan voor alle dakhellingen

Artikel delen

Tijdens de BouwBeurs 2013 introduceerde Ubbink vier innovaties voor het dak, waaronder de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55°. De dakdoorvoerpan is voor alle gangbare dakhellingen geschikt en is nu verkrijgbaar bij Ubbink.

Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° biedt een oplossing voor 98% van de toepassingen (hellingshoeken). Deze unieke pan, inclusief schaal, is geschikt voor iedere gewenste hellingshoek tussen de 15°-55° en voor ieder type pan. Er is geen voorraad meer nodig van diverse pannen, u heeft dus altijd de juiste! De pan is geschikt voor ieder type dakdoorvoer ø125-ø131 en is eenvoudig te installeren.
Voor een volledig waterdichte verwerking is de pan uitgevoerd met Ubiflex. Deze loodvervanger wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen en verwerkt gemakkelijk. De loodvervanger is in alle fasen onschadelijk voor mens en milieu. De verwerker loopt dus geen gezondheidsrisico.

Ubbink  BV, Doesburg, (0313) 480 200, www.ubbink.nl