Full-service-formule

Artikel delen

Omdat vakbeurzen doorgaans veel werk met zich meebrengen en daardoor veel tijd kosten voor de toch al drukke ondernemers, worden de exposanten door Evenementenhal Hardenberg bijgestaan in hun voorbereidingen. Evenementenhal heeft hiervoor de full-service-formule in het leven geroepen.

Van Gameren: ‘De exposanten kunnen zich volledig richten op hun gasten, want de drankjes en hapjes worden verzorgd. De standhouders betalen één bedrag, waarvoor ze een compleet ingerichte standunit krijgen. Daarnaast hebben ze de beschikking over twee standhouderbadges, inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant. Verder bevinden zich op de beursvloer diverse terrassen, waar ze met hun relaties onbeperkt gebruik kunnen maken van de catering. Ook de uitnodigingservice, die door de organisatie wordt verzorgd, en het parkeren voor de relaties zit bij de beursprijs inbegrepen. Een service waar door de exposanten enorm positief op wordt gereageerd. Eén keer een bedrag betalen en daarmee zijn ze verzekerd dat alles tot in de puntjes is geregeld voor hen én voor de gasten.’

Uitnodigingservice
Om optimale ondersteuning aan hun standhouders te bieden, riep de organisatie de uitnodigingservice in het leven. De vakbeurs is uitsluitend op persoonlijke uitnodiging te bezoeken. Van Gameren: ‘Wij regelen, namens de standhouder, de verzending van de entreebewijzen, die naast gratis toegang tot de beurs, recht geven op het gratis gebruiken van drankjes en hapjes en vrij parkeren. De relaties worden uit naam van de standhouder uitgenodigd. Door alle dubbele adressen uit de bestanden te filteren, voorkomen we dat de relaties worden overspoeld met uitnodigingen. De standhouders hebben zelf geen omkijken meer naar de verzending en besparen daarmee kosten. Tevens worden op deze manier niet gekwalificeerde bezoekers gemeden. Daarbij komt dat de openingstijden van 14.00 tot 22.00 uur het voor de bezoeker mogelijk maakt om buiten de werktijden om een bezoek te brengen.’
De formule maakt het volgens de beursorganisator ook voor kleinere bedrijven mogelijk om aan de beurs deel te nemen. Kleinschalige stands vormen het grootste deel van de beursplattegronden van bovenstaande vakbeurzen. Het concept van de beurs, kleinschalig en overzichtelijk, wordt door de bezoekers als zeer prettig ervaren. De hallen zijn overzichtelijk ingedeeld en men kan makkelijk alle standhouders bezoeken.