Lasershow

Artikel delen

Tijdens de vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem 2013 wordt er een lasershow gepresenteerd in samenwerking met Resal Laser B.V. De beursorganisatie biedt exposanten de mogelijkheid om hun uiting in deze lasershow te presenteren! Op de beursdagen wordt deze show vanaf 17.00 uur afgespeeld op de wand van de beurshal, die vanaf de aangrenzende A15 goed is te zien!

De bedrijfspresentaties zijn wervend van aard en trekken de aandacht. Zie de promo op http://hal.resallaser.nl. Uw uiting kan naast logo’ en afbeeldingen ook teksten bevatten, die eventueel per dagdeel of dag aan te passen zijn. Natuurlijk wordt ook uw standnummer vermeld. Zijn de beursbezoekers nog niet op uw aanwezigheid gewezen, dan is dit wel de ultieme manier! Afmeting van de projectie is 60 x 8 meter (buiten). De outdoorprojectie zal vanaf zonsondergang optimaal zichtbaar zijn. Dit is een geweldige manier om de beursbezoekers nog één keer uw naam te tonen!

Voor meer informatie of uw logo in onze lasershow, neemt u dan contact op met de beursorganisator (lambertvangameren@evenementenhal.nl).