Molenaar Betonindustrie bestaat 60 jaar

Artikel delen

Molenaar Betonindustrie bestaat zestig jaar. Het begon allemaal in Dordrecht waar de oprichter zijn kans schoon zag en een creatieve oplossing verzon voor een tekort aan betonafstandhouders. Daarna is die creativiteit eigenlijk niet meer opgehouden. Inmiddels staat alweer de derde generatie klaar om de klanten van dienst te zijn.

Nieuwe kansen moeten worden gecreëerd, markten aangeboord en het leveren van producten moet steeds meer Just-in-Time geschieden. Hier liggen de grootste kansen, uiteraard ook bedreigingen die in de vorm van een steeds opener karakter van de markt een grotere druk legt op de prijzen binnen een lokale markt. Door de export verder uit te bouwen is het mogelijk de service op een hoger peil te brengen. De wereldmarkt biedt genoeg projecten waar de producten van Molenaar toegepast kunnen worden, dus ook op de andere continenten!
De komende jaren zal geïnvesteerd blijven worden in uitbreiding van het werkveld, maar ook in machines. De Nederlandse markt blijft de basis, maar de export is zeker niet onbelangrijk. Juist de flexibiliteit om in zeer korte tijd de productiecapaciteit te verdubbelen, maakt het bedrijf interessant voor partners. Daarnaast streeft Molenaar er naar het productenpakket te blijven uitbreiden door bestaande producten verder te verbeteren.

Open huis
Om het jubileum te vieren is er een open huis op D.V. 6 september 2013 waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. U bent welkom tussen 14.00 en 18.00 uur en men staat u graag te woord onder het genot van een hapje en drankje.