Nieuw ruimtebesparend badkamerconcept

Artikel delen

Badkamers in nieuwe woningen worden steeds ruimer, maar in bestaande woningen is dat vaak anders. De meeste badkamers meten slechts zes à zeven vierkante meter en het grondoppervlak biedt veelal beperkte mogelijkheden om de ruimte comfortabel en optisch ruimtelijk in te delen. BV De Sphinx Maastricht biedt met Sphinx 320 al sinds enige tijd een succesvol badkamerconcept. Dit concept biedt nu met Sphinx 320 xs diverse, goed doordachte producten voor een eigentijdse inrichting van de kleine badkamer, met oog voor uitstraling en comfort.

Door de verkorte voorsprongen, de doordachte benutting van lastige hoeken en de innovatieve oplossingen voor opbergruimte, biedt de serie Sphinx 320 xs mogelijkheden om in kleine badkamers toch comfort en bewegingsruimte te creëren. De tijdloos sobere vormgeving van de wastafels, zacht geometrisch met een ondiepe waskom, zorgt in combinatie met de onderbouwkasten voor een harmonieus, eigentijds totaalbeeld. Voor alle wastafels zijn bijpassende onderbouwkasten met veel opbergruimte beschikbaar.

Diverse wastafels en fonteinen

Sphinx 320 xs biedt oplossingen in zowel de kleine privé-badkamer als in sanitaire ruimten in openbare, bedrijfs- of kantoorgebouwen. De serie biedt een fontein van 40 cm breed met extreem kleine voorsprong, een fontein van 50 cm breed, een hoekfontein met een zijlengte van 32 cm en drie wastafels (55, 60 en 65 cm) met een verkorte voorsprong van 34 of 37 cm. De wastafels kunnen gecombineerd worden met een onderbouwkast of met een sifonkap om de afvoer aan het oog te onttrekken. Sphinx 320 xs wordt gecompleteerd door in stijl en vorm harmoniërend wandcloset met een verkorte voorsprong van slecht 48 cm. Voor dit closet is ook een bijpassende zitting beschikbaar. Alle keramische elementen zijn standaard verkrijgbaar in de kleur Wit.

Meubels

De 50 cm brede fonteinen, beschikbaar in een symmetrisch model en twee asymmetrische varianten, zijn bij uitstek geschikt voor de inrichting van een comfortabele kleine badkamer. Deze kunnen worden gecombineerd met een onderbouwkast. Bijzonder is dat de zijkant links of rechts inspringt, wat ruimte biedt aan de geïntegreerde handdoekhouder. Daarmee is een aparte handdoekhouder naast de wastafel overbodig. De aldus verkregen ruimte kan ook benut worden als extra aflegruimte voor het plaatsen van allerhande benodigdheden. De geïntegreerde handdoekhouder en de greep van de kastdeur zijn op gelijke hoogte geplaatst, voor een harmonieus totaalbeeld. Ook de 65 cm brede wastafel is voorzien van deze handige extra’s. Alle wastafelonderbouwkasten zijn uitgerust met een enkele deur en kunnen naar wens voorzien worden van meubelpoten. Alle meubels zijn leverbaar met een korpus in mat wit of mat lichtgrijs en fronten in hoogglans. Drie spiegels met verlichting ronden het meubelprogramma af.

Sphinx Maastricht, Maastricht, (043) 351 12 00, www.sphinx.nl en www.sphinxpro.nl