Nieuwe accu- boorschroefmachines

Artikel delen

Op Bouw Compleet Gorinchem heeft u de mogelijkheid, als eerste in Nederland, kennis te maken met de nieuwe accu- boorschroefmachines van FEIN.

U kent FEIN wellicht van de MultiMaster en SuperCut en ongetwijfeld bent u tevreden over de kwalitatief en robuustheid van dit merk. Met dezelfde eigenschappen presenteert het merk nieuwe Accu-boorschroefmachines die de sterkste zijn in hun klasse. Het assortiment bestaat uit accu-boorschroefmachines, klopboormachines en moeraanzetters; in totaal een twintigtal varianten. Binnenkort zijn deze machines daarom ook bij uw vakhandelaar verkrijgbaar.
Wat mag u van FEIN verwachten? Drie jaar garantie op de gehele machine (inclusief de accu’s) en een lange levensduur van machine en accu door de nieuwe ‘SafetyCell Technology’. Er zijn interessante en bijzondere combo-sets met onder andere de MultiMaster leverbaar. De 4-toerige machines zijn leverbaar met koolborstel-loze motoren en afneembare boorhouder. Er is keuze uit 14,4V en 18V en 2Ah en 4Ah accu’s. Ze zijn uitwisselbaar met inmiddels 34 verschillende en unieke andere FEIN machines.

Rotterdams Handelshuis B.V.

www.fein.nl
Standnr. 196/222