Onverwoestbaar smeedwerk

Artikel delen

Polet heeft sinds de zomer van dit jaar een kwalitatief hoogstaand segment toegevoegd aan haar assortiment. Door de overname van smederij Denolf beschikt het bedrijf nu ook over de hoogste kwaliteit in gereedschappen. Dit assortiment zal onder de aandacht worden gebracht onder de naam Polet Traditional.

Meer dan honderd jaar geleden smeedde Polet al de eerste gebruiksvoorwerpen. Het bedrijf is in die tijd gegroeid van een ambachtelijke smidse tot een industriële gereedschappen fabrikant. Het bedrijf is een professionele onderneming waar begrippen als kwaliteit en innovatie borg staan voor een gezonde commerciële ontwikkeling.
Onder de naam Polet Traditional wordt nu ook prachtige smeedwerk geleverd, dat met de hand wordt vervaardigd. De oude ambachtelijke werkwijze zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit die direct zal worden opgemerkt bij de vakmensen die dagelijks met deze producten werken. Vakmensen zijn unaniem positief in hun oordeel over dit product. Klanten van Polet zijn:
•    Tuin: consumenten, tuinaanleg, openbare groenvoorziening en boomkwekerij. Professionele eindgebruikers: bevoorrading via gespecialiseerde handel.
•    Bouw/renovatie: grote aannemers, wegenbouw en doe-het-zelvers. Bevoorrading via gespecialiseerde dealers.
•    Industrie: glasvezelproducten. Bevoorrading via gespecialiseerde dealers.

Polet Quality Products
www.polet.be
Standnr. 194