PROBIN maakt Bouw Compleet

Artikel delen

PROBIN maakt de Bouw Compleet. Dit doen ze met hun aanwezigheid tijdens de Bouw Compleet te Gorinchem en een kleine maand later in Hardenberg, van 8 t/m 10 oktober. Met een twintigtal sterke partners in bouw en industrie, zal PROBIN de breedte van haar assortiment tonen in Gorinchem, waarna er in Hardenberg een nog groter aantal partners te bezichtigen zullen zijn op de PROBIN stand. Alles wat de professional aan (elektrische ) gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk nodig heeft, vindt hij in de vijftien PROBIN-vestigingen. Op deze pagina’s een overzicht van de noviteiten die u bij de PROBIN-partners kunt aantreffen.

Deelnemers PROBIN stand

Onderstaande deelnemers treft u aan in de PROBIN stand. Iedere deelnemer toont wel enkele innovaties op de beurs, ook als het betreffende bedrijf niet op deze PROBIN-pagina’s staat met een nieuw product. Tussen haakjes het standnummer.

Altrex (154)
Bosch Powertools (162)
Buckler Schoenen (156)
Carat diamantgereedschappen (125)
Dunderdon werkkleding (120)
Gadella Lasersystemen (159)
Heco schroeven (163)
Klop Innovations (160)
Load Lok international (161)
Metabo (165)
Novatech-Tec7 (155)
Panasonic (192)
Polet Quality products (194)
Pro-?t / Boorwerk (190)
Puma werkschoenen (197)
Stanley Black & Decker (157)
Tesa (121)
Wera gereedschappen (123)