Safety sneakers met slijtvaste zolen

Artikel delen

Buckler komt met een nieuwe productlijn Largo Bay S3 safety sneakers met echte rubberen zolen. Deze zolen zijn slijtvaster dan reguliere zolen en zijn hitte- en oliebestendig tot 300 graden. De zolen zijn hiernaast ook SRC genormeerd, wat de hoogste normering voor anti-slip is op de markt.

Het Schotse merk Buckler heeft comfort en veiligheid hoog in het vaandel staan. In de UK is dit merk al vele jaren succesvol met onder andere de bekende Buckler lederen laarzen en de rubber/neopreen laars Buckbootz. Deze ademende S5 laars is een voorbeeld van de innovatieve ontwikkeling bij Buckler. Naast innovatie is men er ook van overtuigd dat sommige oude methodes niet vergeten mogen worden. Denk hierbij aan het gebruik van ouderwets stikwerk in veel van de Buckler laarzen (goodyear welted methode); nog altijd de sterkste methode om het bovenwerk aan de zool te maken.

Nieuwste innovatie

De nieuwste productlijn Largo Bay S3 safety sneakers heeft echte rubberen zolen. Deze zijn slijtvaster dan reguliere zolen en zijn hitte- en oliebestendig tot 300 graden. Niet alleen de zolen, maar ook de binnenvoering is van belang in een goede schoen. De Largo Bay sneakers zijn voorzien van een Dermo Dry binnenvoering die anti-zweet en antibacterieel is. Heeft uw voet dus behoefte aan een modieuze, goede veiligheidsschoen? Probeer dan deze nieuwste lijn, Largo Bay.

Buckler
www.bucklerbv.nl
Standnr. 156