Schroef/boormachine met automaat en Dual Voltage machine

Artikel delen

Panasonic toont een drietal innovaties op de beursvloer. Een schroef/boormachine met automatisch toerental, een Dual Voltage machine op 14,4 V en 18 V en een nieuwe multi-machine met vier functies in één machine.

EY7443 Automaat
Zoals mensen al jarenlang het gemak ervaren van een automaat in hun auto, is deze toepassing nu ook aanwezig in de nieuwste schroef/boormachine EY7443 auto drill drive van Panasonic. Deze machine past zich zelfstandig aan naar gelang de omstandigheden. Dit gebeurt allemaal automatisch. Kracht waar het nodig is en de juiste snelheid zorgen voor tijdwinst en gemak voor de eindgebruiker!

Dual Voltage 14,4V/18V
Bruggen slaan tussen het 14,4V en 18V assortiment was het uitgangspunt, waarbij het gemak van de gebruiker voorop moest staan. De Dual Voltage machine kan zowel voor lichtere werkzaamheden gebruikt worden met een 14,4V accu als ook voor zware omstandigheden met een 18V accu. Door een ingebouwd elektronisch circuit herkent de machine de batterij en zorgt voor de juiste afstemming. Alle reeds bestaande accu’s 14,4V en 18V kunnen ook toegepast worden met deze machines, zodat huidige Panasonic eindgebruikers gewoon de accu’s kunnen gebruiken die reeds in hun bezit zijn.

Multi-machine: 4 in 1
Panasonic heeft nu een nieuwe multi-machine op de markt gebracht met vier functies in één machine, te weten boor, schroef, slagmoer -en slagschroef functie. Dit betekent dat u als eindgebruiker in veel gevallen met slechts één machine kan volstaan. Deze machine wordt geleverd met twee stuks accu 4,2Ah. Deze machine heeft veel capaciteit en een hoge flexibiliteit.

Panasonic
www.panasonic-powertools.eu
Standnr. 192