Waterabsorbent maakt van nat water, droog water

Artikel delen

Waterabsorber granulaat van IMSO kan worden toegepast om dak of goot snel droog te krijgen bij onderhoud en reparatie. Het is onschadelijk voor zowel het milieu als de dakbedekking en neemt 200 keer het eigen gewicht aan water op.

De installateur legt met het granulaat een dijkje van tweemaal de waterhoogte aan. Het materiaal absorbeert vervolgens het water, sluit hermetisch af op de ondergrond en vormt zo een dammetje om verdere watertoeloop te stoppen. Binnen 5 à 10 minuten is het water ingetrokken en kan er gewerkt worden. Imsorb waterabsorbent wordt geleverd in strooibussen van 800 gram en emmers van 5 kg, die een absorptievermogen hebben van respectievelijk 200 en 1000 liter. 

IMSO staat met dit product op de Installatie Vakbeurs Hardenberg, op 10, 11 en 12 september, Standnummer 535.

IMSO, Amsterdam, (020) 642 60 11, www.imso.nl