Zaagbladen voor alle multifunctionele gereedschappen

Artikel delen

FEIN E-Cut zaagbladen voor meubelmakers/interieurbouwers zijn vanaf september compatibel met alle gangbare oscillerende multifunctionele gereedschappen op de markt. Dit is mogelijk door de nieuwe multi-opname. Voor de marktintroductie biedt FEIN bovendien een set Best of E-Cut aan, met een prijsvoordeel van meer dan 35% ten opzichte van de prijs per stuk.

FEIN zaagbladen voor de MultiMaster zijn ontwikkeld met de beproefde 8-ster-houder (FEIN Star Technology). Nieuw erbij komt de 12-pin-houder, die het mogelijk maakt alle gangbare oscillerende multifunctionele gereedschappen met originele FEIN E-CUT zaagbladen uit te rusten. Met deze accessoires wordt een significante prestatieverhoging bereikt: alle machines bereiken een duidelijk hogere bewerkingssnelheid.

Multi-opname

E-Cut zaagbladen zijn de meest gebruikte accessoires bij oscillerende multifunctionele gereedschappen. Alle E-Cut zaagbladen zijn nu uitgevoerd met de nieuwe multi-opname. Met Standard-, Long-Life- en Precision-vertanding zijn ze geschikt voor zaagwerkzaamheden in hout, gipsplaat, kunststof en GVK en verkrijgbaar in een breedte van 35 of 65 millimeter en een lengte van 50 millimeter. Voor een hoge zaagsnelheid en precies zagen in hout is het Precision-zaagblad de juiste keus.
De Universal-zaagbladen zijn verkrijgbaar in een breedte van 29 of 44 millimeter en een lengte van 60 millimeter. Ze hebben een groot toepassingsspectrum: zagen in plaatstaal tot een dikte van twee millimeter, bewerking van koperen of aluminium buizen en profielen. Gebruikers kunnen de zaagbladen met multi-opname 8 x 45 graden verstellen, zodat ze de zaaglijn altijd in het oog hebben. Ook in allerlei hoeken kan zo probleemloos worden gewerkt. De zaagbladen bieden een hoge bewerkingssnelheid bij een zaagbreedte van 65 millimeter of bij het zagen van een zaagdiepte van meer dan 20 millimeter.
Vooral in houtmaterialen laten de E-Cut Long-Life-zaagbladen slechts een zeer geringe slijtage zien en hebben ze een drie keer langere levensduur in vergelijking met de E-Cut Standard-zaagbladen. Ook na 1.600 zaagsneden bij een volle zaagsnelheid in 25 millimeter dikke MDF-platen blijven de zaagbladen scherp. De bimetalen vertanding zorgt bovendien voor een robuustheid die op de bouwplaats past: contact met vreemde voorwerpen zoals pleisterwerk, metselstenen of spijkers met een dikte tot vier millimeter doorstaan de zaagbladen zonder problemen.

Marktintroductie-actie: Best of E-Cut
Van 1 september tot 31 december 2013 biedt FEIN de nieuwe E-Cut zaagbladen met multi-opname in de set Best of E-Cut voor 59,90 euro (vrijblijvende adviesprijs excl. btw) aan. Gebruikers krijgen de beste en rendabelste E-Cut zaagbladen voor universeel gebruik op de bouwplaats als set: vier E-Cut Long-Life- en twee Universal-zaagbladen in telkens verschillende breedtes en lengtes.

RHH Rotterdams Handelshuis B.V.
www.rhh.nl of www.multimaster.info/nl