Alle mortels in regendichte PE verpakking

Artikel delen

Remix Droge Mortel BV introduceerde enkele jaren geleden als eerste de regendichte PE verpakking voor een aantal Remix mortels. Nu ook de productievestiging Hardenberg is voorzien van een PE zakgoedmachine, kunnen alle Remix en Sakrete mortels in regendichte PE verpakking worden geleverd.

Het succes van de regendichte verpakking van Remix mortels is enorm. De dicht gesealde zakken mortel zijn regenwaterdicht, kunnen buiten worden opgeslagen, zijn stofdicht en zijn veel langer houdbaar. Door de handige handgrepen zijn de zakken makkelijker op te pakken en te dragen. Daarnaast is PE recyclebaar en dus milieuvriendelijker.
Ook bij de productielocatie Hardenberg is nu een PE afzaklijn, volgens de laatste stand der techniek, in gebruik genomen. Hiermee is de productiecapaciteit verdubbeld en kunnen nu ook de fijnkorrelige producten worden afgezakt. Het complete assortiment Remix en Sakrete mortels is nu leverbaar in regendichte PE verpakking.

Remix Droge Mortel BV, Borger, (0599) 287 360, www.remix.nl of www.sakrete.nl