Boren voor hardhout en nieuwe hamerboor

Artikel delen

Nieuw in het programma van Rex Tools zijn de Bankirai boren voor de bewerking van hardhout, spaanplaat, MDF, eiken en beuken. Ook de ‘TRI-STAR’ hamerboor verdient uw aandacht.

De veelal voor de bewerking van hardhout gebruikte metaalboor, dringt slecht in het materiaal door en de spiraalgroeven slibben tijdens het boren dicht. De Bankirai heeft een open ‘wokkel’- vormige spiraal, die het boorgruis snel afvoert en de scherpe centreerpunt en twee zijsnijders zorgen voor snelle indringing in het materiaal. De Bankirai is gehard en bestand tegen hoge temperaturen. De boor heeft een extreem lange levensduur.

Hamerboor
De ‘TRI-STAR’ hamerboor is de premium kwaliteit onder de hamerboren met SDS+ aansluiting. Deze boor onderscheidt zich door de boorkop met één hardmetalen plaat met drie snijvlakken (patent). Een vorm die garant staat voor een hoge indringsnelheid door extra veel ruimte voor de afvoer van boorgruis. De unieke geometrie van de boorkop geeft het beste resultaat bij het stoten op bewapening; ook als het betonijzer slechts licht geraakt wordt.

Rex Tools B.V.
www.rextools.nl