Brandwerende staalbekleding

Artikel delen

In Nederland wordt veel gebouwd met stalen draagconstructies. Logisch, want staal is licht en leent zich uitstekend voor creatieve oplossingen. Het moet echter wel goed tegen brand beschermd worden. Daar levert Promat BV al jarenlang innovatieve oplossingen voor. De nieuwste aanwinst in het assortiment brandwerende staalbekleding is Promatect®-200.

De kwalitatieve, maar verrassend voordelige staalbekleding Promatect®-200 is een innovatie in de projectbouw. Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor het 30, 60 of 90 minuten brandwerend bekleden van stalen draagconstructies. De verwerkbaarheid is door het gladde oppervlak bijzonder goed en de gebroken witte plaat is geschikt voor zichtwerk. Bijzonder is ook dat de plaat is getest volgens de allernieuwste Europese norm (EN 13381-4). Met deze bekleding voldoet u dus direct aan huidige en toekomstige regelgeving.
Soms moet u een nieuw product zelf zien en voelen om overtuigd te raken van de voordelen ervan. Daarom nodigt Promat BV geïnteresseerden uit een Sterk Staaltje Promatect®-200 aan te vragen. U krijgt dan gratis een monster toegestuurd. Als klap op de vuurpijl maakt u met het aanvragen van een Sterk Staaltje ook nog eens kans op een gloednieuwe iPad!
Promat BV staat op de Bouw Compleet Hardenberg 2013 om u verder te informeren over de mogelijkheden van deze nieuwe staalbekleding. Hier krijgt u ook direct een actiefolder, zodat u uw eigen Sterke Staaltje kunt aanvragen.

Promat BV
www.promat.nl/sterkstaaltje
Standnr. 531