Een kilometer schrijven

Artikel delen

De watervaste Pentel N50 is de topper onder de merkpennen. Hiermee schrijft u 800 tot zelfs 1.000 meter. De schrijfpunt is ongekend sterk omdat deze is ingebracht met een spiraal methode. Die drukt u er niet zomaar in.

De inkt van de Pentel N50 heeft relatief een lage viscositeit. Dat zorgt voor een eenduidig, mooi schrift, met gelijke lijndikten. Net als alle Pentel watervaste merkpennen en viltschrijvers heeft de N50 een zeer goede hechting op poreuze en niet-poreuze oppervlakken. Kleuren zijn bovendien helder en diep. Met deze permanente marker, markeert u werkelijk permanent in bouw en industrie.
Importeur Bura uit Katwijk, die het merk Pentel al bijna vijftig jaar importeert, benadrukt dat kwaliteit bij Pentel geen toeval is: ‘Deze watervaste marker is een topproduct van een topfirma. Het Japanse Pentel kende al in de jaren ’40 een volledige kwaliteitsmanagement benadering door het gehele bedrijf. In 1952 werd het bedrijf al aangeduid als goedgekeurd door de Japanese Industrial Standards en in 1976 kreeg het de prestigieuze Deming Prijs die bijvoorbeeld ook NEC, Nissan en Toyota ooit mochten ontvangen. Die kwaliteit zie je terug in iedere Pentel stifthouder, rollerpen, fijnschrijver, whiteboardpen en watervaste merkpen.’
Wereldmerk wordt al sinds 1997 aan de Zevij-leden (Zevij is een inkooporganisatie voor de technische groothandel en de ijzerwarenvakhandel) geleverd.  Het merk weet ook steeds met innovaties en nieuwe producten te komen. De rollerball was bijvoorbeeld een uitvinding van Pentel. Elk Pentel-product is levenslang gegarandeerd tegen materiaalfouten. Dan heb je het écht over een kwaliteitsmerk en zo mag ieder Zevij-lid dat ook presenteren.

BV Bura
www.bura.easyorder.eu