Extra leef- en werkruimte onder schuine kap

Artikel delen

Plexat® op zolder is een innovatief en slim meubelsysteem waarmee de verloren ruimte onder de schuine wand optimaal kan worden benut. Met het systeem kan onder een schuine (dak)wand bijvoorbeeld een volwaardige kastenwand en/of slaapsysteem op maat worden gecreëerd. Dat geeft pas ruimte. Het slimme systeem maakt van een rommelige zolder in één klap een volwaardige en strak ingerichte slaap-, logeer-, studeer-, werk- en/of hobbykamer. Plexat® brengt stijl op zolder met fraaie kasten, uittrekbaar bed met ombouw, luxe handgrepen, moderne dessins en een strakke afwerking. Opgeruimd staat beter. Het systeem is in diverse uitvoeringen en variabele samenstellingen verkrijgbaar. Plexat® op zolder is een geregistreerd concept en wordt door Nijpels Meubelen B.V. in Nederland geproduceerd. Er wordt gebruik  gemaakt van eersteklas materialen. Dit resulteert in stoere, stevige meubelen die tegen een stootje kunnen. Ook de afwerking is tip-top in orde. Kwaliteit voor een klantvriendelijke prijs.

Informatie: telefoon 0164-286002 en e-mail info@plexatopzolder.nl.