Gereedschapzuiger voor professionele gebruiker

Artikel delen

AIC-Harderwijk levert sinds 1956 bouwmachines, bouwmaterieel en containers in heel Nederland. AIC-Harderwijk levert onder andere stofafzuiging van Starmix. Nieuw in het Starmix programma is de iPulse permanent zuiger: een gereedschapzuiger voor de professionele gebruiker.

Starmix, als stofzuiger/reiniging specialist, produceert al meer dan 90 jaar een breed scala aan bekende, vermogenssterke stofzuigers voor bouw, bedrijf, industrie en privé bereik met een innovatief filterconcept. Nieuw in het Starmix programma is de iPulse permanent zuiger: een gereedschapzuiger voor de professionele gebruiker. Door middel van het Permanent Clean principe is het mogelijk om werkelijk continu te werken zonder onderbreking van de zuigkracht gedurende de filterreiniging. De filterreiniging functioneert automatisch bij werken met elektrisch gereedschap en stofzuigen. Dit zorgt voor een stofvrije arbeidsomgeving met behoud van zuigkracht tijdens de reinigingscycli en bespaart tijd en kosten.
Bij de stand van AIC-Harderwijk kunt u een demo zien van de Starmix ISP iPulse ARDL-1635 EWS, de eerste 1-motorige gereedschapszuiger met een TNO A-label voor het afzuigen van kwartsstof.

AIC-Harderwijk
www.aic.nl