Huur een hoogwerker zonder zorgen

Artikel delen

Huur een hoogwerker zonder zorgen

Samen met  partner Doornbos Equipment introduceert Skyworks het Sky-Secure hoogwerker huurprogramma.

In panden, is de keuze voor de juiste hoogwerker niet altijd even makkelijk. Daarom wordt op aanvraag een werkopname gedaan en wordt samen met de gebruiker de meest geschikte hoogwerker bepaalt. Klanten krijgen de hoogwerker geleverd zoals vooraf is afgesproken : met de juiste hoogte en bereik en op de juiste tijd en locatie.

VEILIG : Een onveilige hoogwerker bestaat niet meer. Ondeskundige gebruikers helaas nog wel. Als er al instructie wordt gegeven, gebeurt dit vaak even snel bij aflevering. Dit kan beter. Daarom krijgen Sky-Secure klanten een gratis IPAF hoogwerker opleiding en een gratis Protecta valbeveiligingset. De gedegen opleiding maakt de gebruiker wegwijs op verschillende hoogwerkers en wordt afgesloten met een examen. Medewerkers zijn hierdoor aantoonbaar opgeleid en weten hoe zij verschillende type hoogwerkers moeten bedienen.

VERDIENSTELIJK : Regen kan een flinke spelbreker zijn in de planning en door stilstand kunnen de kosten onverwacht oplopen. Aan Sky-Secure klanten wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de regendag regeling. Bij tijdige melding hoeft geen huur te worden betalen en blijven de kosten binnen de begroting.

Bovenstaande diensten kosten niets extra. Alles is onderdeel van het Sky-Secure verhuurpakket. Vanzelfsprekend tegen marktconforme verhuurtarieven.
Meer informatie : www.skyworks.nl/sky-secure.