Innovaties in lijmen

Artikel delen

Simson is veranderd. Natuurlijk niet in kracht, want die is vanzelfsprekend, maar wel in uiterlijk en aanbod. Het nieuwe Simson staat voor kracht en professionele topkwaliteit. De montagelijmen zijn herkenbaar dankzij de nieuwe zwarte uitstraling. En het merk lanceert ook drie nieuwe producten.

Behalve een fris, nieuw karakter lanceert Simson ook drie nieuwe producten als dé allround oplossing voor elke vakman. Ten eerste de PowerTack; een krachtige en toch prettig verwerkbare lijm voor alle zware toepassingen. Dankzij een extra snelle uitharding ideaal voor de snelle, krachtige klus. Als uitvinder van lijmkit 007 is de verbeterde formule 008 ontworpen: alles lijmen, alles afdichten en alles monteren. Dé oplossing voor binnen en buiten. Nieuw is tot slot de Multifix; de allrounder voor een aantrekkelijke prijs. Een pure montagelijm die op alle ondergronden en voor alle materialen ‘multi’ inzetbaar is.

Bostik BV
www.bostik.nl