Lichtgewicht steiger

Artikel delen

Layher, fabrikant en leverancier van de multifunctionele Allround systeemsteiger, introduceert een nieuwe Lightweight (lichtgewicht) lijn voor steigerconstructies. Dit is het resultaat van jarenlange ontwikkeling op de Layher Research & Development afdeling en met een duidelijk doel: maak steigerbouw veiliger, voordeliger en eenvoudiger voor alle klanten.

De nieuwe modulaire Lightweight lijn betekent een revolutie in het monteren en demonteren van iedere steigerconstructie. Met een geringere wanddikte en een lager gewicht door het gebruik van hogesterktestaal, wordt met deze nieuwe onderdelen dezelfde of zelfs een hogere belastbaarheid bereikt dan het huidige bewezen Allround systeem. Bovendien is de nieuwe Layher Allround ligger uitgerust met een innovatieve spiekop met het AutoLock automatisch sluitsysteem. Dit zorgt voor makkelijker, sneller en veiliger bouwen.
Lichter betekent ook tot 12% meer laden en lagere transportkosten. Hogere productiviteit en lagere transportkosten zorgen er voor dat uw investering in Layher Lightweight zichzelf snel terugverdient.

Layher
www.layher.nl