Mooie douchescheidingswanden voor lage prijs

Artikel delen

Voor liefhebbers van een kwaliteitsproduct introduceert douchewanden fabrikant HÜPPE de lowcost Alpha scheidingswand. Dit product is ontwikkeld voor consumenten, woningbouwverenigingen alsook de recreatiesector. Om op een sterke maar vooral doeltreffende wijze een afscheiding te creëren voor de douche naast bijvoorbeeld een wasmachine. Maar de Alpha scheidingswand kan natuurlijk ook als moderne Walk-In worden toegepast.

Voor de stabiliteit is de zijwand uitgevoerd met een fraaie plafondsteun en wordt deze middels een profiel met klemlijst aan de muur bevestigd. Daardoor zijn geen schroeven of gaten meer zichtbaar. De Alpha scheidingswand kan direct op een vloer worden gemonteerd en is in een later stadium tevens leverbaar met een optionele vloersteun, voor vrije montage van de vloer. De montage is zeer eenvoudig en gaat snel dankzij de klemlijsttechniek. Door het forse stelbereik van 40 mm zijn bouwkundige afwijkingen probleemloos te overbruggen.
HÜPPE levert de Alpha scheidingswand in vier breedtematen: 700, 800, 900 en 1.000 mm. Elke maat is leverbaar in kunstglas met druppelmotief of echt helder veiligheidsglas. De hoogte van alle typen is 1.900 mm, de profielen en de plafondsteun zijn uitgevoerd in de kleur aluminium zilvermat, met een plafondsteunhoogte van zelfs 2.700 mm. De gehele zijwand wordt in één sterke verpakking geleverd en voor nog meer gemak: met één artikelnummer.

HÜPPE B.V, Alblasserdam, (078) 610 20 22, www.huppe.nl