Nieuwe app met ingebouwde productselector voor vakschilders

Artikel delen

Sikkens lanceert een gloednieuwe app speciaal voor professionele schilders die onderweg snel productinformatie nodig hebben. Met de Sikkens app kan men met gemak alle producten van de verffabrikant vinden en direct opslaan op de smartphone.

Ook vind je met de app het dichtstbijzijnde Sikkens Service Center om direct contact op te nemen of de benodigde producten te kunnen bestellen. Daarnaast kun je Sikkens producten per categorie opslaan, de juiste producten voor een specifieke klus opzoeken en het dichtstbijzijnde Sikkens Service Center vinden. De Sikkens app is beschikbaar voor zowel Apple als Android-gebruikers.
De app bevat ook een verfcalculator die voor elke specifieke klus een inschatting van de benodigde hoeveelheid verf maakt. De gebruiker vult de grootte van het oppervlak in en de vernuftige calculator vertelt je in een handomdraai hoeveel liters verf je nodig hebt voor je klus. Kijk voor meer informatie en voor het gratis downloaden van de app op (het is even intikken):

•    https://itunes.apple.com/nl/app/sikkens-nl/id668589182?ls=1&mt=8
•    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.pro.nl.sikkens&hl=nl_NL

Akzo Nobel Decorative Coatings B.V., Sassenheim, (071) 308 34 00, www.sikkens.nl