Nieuwe generatie permanentzuigers

Artikel delen

Starmix introduceert de nieuwe generatie permanentzuigers, de iPulse. Met gebruik van de BullDuster kunnen daarnaast stofreducties tot 90% worden gerealiseerd. Hierdoor werken werknemers in een gezondere omgeving, worden boetes vermeden en kan de bewoner gewoon in een te renoveren pand verblijven.

Door middel van het Permanent Clean principe is het mogelijk om continu te werken zonder onderbreking van de zuigkracht gedurende de filterreiniging. De filterreiniging functioneert automatisch bij werken met elektrisch gereedschap en stofzuigen. Dit zorgt voor een stofvrije arbeidsomgeving met behoud van zuigkracht tijdens de reinigingscycli en bespaart tijd en kosten. De nieuwe Starmix ISP iPulse ARDL-1635 EWS, is de eerste één-motorige gereedschapszuiger met een TNO A-label voor het afzuigen van kwartsstof.

Stofcollector
Om helemaal stofvrij te werken is er een stofcollector leverbaar. Met gebruik van de BullDuster kunnen stofreducties tot 90% worden gerealiseerd. Starmix en BullDusters leveren in nagenoeg alle situaties fantastische resultaten. Dat is een must voor de uitvoerder in de bouw, gezien de aankondiging van de Inspectie SZW dat de werkgever verplicht wordt aan te tonen dat blootstelling aan schadelijke stoffen (respirabel kwarts, houtstof en dergelijke) op de werkplek onder de huidige grenswaarden blijft. Hierbij wordt het totale systeem als uitgangspunt gemeten. Voorkom boetes en het stilleggen van werk voor het niet naleven van de regels.

Equi Nederland BV
www.equibv.nl