Overzichtelijker assortiment afdekmaterialen

Artikel delen

Het assortiment Permafix Floorguard afdekvliezen is een stuk overzichtelijker geworden. Aan de hand van de kleur weet de gebruiker nu nóg beter voor welk type bescherming de producten kunnen worden ingezet. Zo is Permafix 1130 Floorguard voortaan grijs van kleur.

‘We slaan hiermee twee vliegen in één klap’, zegt Benelux-verantwoordelijke Edwin van Iersel van Primaverde BV. ‘De grijze kleur van Permafix 1130 Floorguard geeft aan dat het een product is voor zware klussen. Bovendien is er voortaan meer zichtbaar verschil met Permafix 1135 Floorguard. Voor onze afnemers en hun medewerkers is dat gemakkelijker.’
Permafix 1130 Floorguard is een grijs zelfklevend weerbestendig polyestervlies, speciaal bestemd voor het afdekken van prefab betonelementen tijdens bouw en renovatie. Betonnen trappen, galerijen en vloeren krijgen tijdens het bouwproces te maken met stenen, bouwstempels, kruiwagens, gereedschap, water en verf. Met de juiste bescherming worden herstelkosten voorkomen. Daar worden dus zéér hoge eisen aan gesteld.
‘De kleurwijziging hebben we doorgevoerd op verzoek van diverse van onze afnemers; wit stak vaak net te veel af tegen de betonkleurige ondergrond. Tegelijkertijd hebben we de elasticiteitscoëfficiënt verhoogd. Daardoor is het vlies nu nog beter manipuleerbaar. Dat merk je onder andere bij het afdekken van trappen. Omdat ons product is voorzien van een speciale zelfklevende lijmimpregnering, is het bovendien heel arbo-veilig toe te passen’, zegt Van Iersel.

Schilderwerkzaamheden
‘Permafix 1135 Floorguard, die net als voorheen wit van kleur is, biedt de ultieme bescherming op harde ondergronden. De ondoordringbare beschermlaag is bestand tegen oplosmiddelhoudende vloeistoffen zoals verf, ontvetter, lijm en teer. De geïmpregneerde kleeflaag biedt een uitstekende hechting op alle gangbare vloeren en trappen, zelfs zonder de noodzaak van tape. Het vlies is pluisvrij en daardoor bij uitstek geschikt voor het tijdelijk afdekken bij schilderwerkzaamheden. Er zijn nog veel meer soorten Permafix Floorguard’, aldus Edwin van Iersel.

Primaverde
www.permafix.nl