PROBIN maakt Bouw Compleet

Artikel delen

Probin en haar partners bieden in Hardenberg tijdens Bouw Compleet weer veel noviteiten voor de branche. Meer dan 25 partners zullen Probin ondersteunen op de Probin stand in hal 5. Er zal een breed scala aan producten op het gebied van professionele (elektrische) gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk te zien zijn, waarbij innovaties en probleemoplossingen de hoofdmoot zullen vormen.

In totaal presenteert Probin op de beurs in Hardenberg meer dan 25 A-merken. De absolute top uit de professionele wereld van gereedschappen, materialen en hang- en sluitwerk is aanwezig. Namen die de breedte van het assortiment duidelijk weergeven. Variërend van de nieuwste elektrische gereedschappen van Bosch en Metabo, de diamantgereedschappen van Carat, de nieuwste meetgereedschappen van Sola, werkkleding en handschoenen van Rehamij, de geweldige booroplossingen van Rex tools, valbeveiliging van Allrisk en de beveiligingsartikelen van Double Lock, waaronder het steigerslot Spider. Daarnaast zal Starmix naast de gebruikelijke (nat- en droog)zuigers u kennis laten maken met de Bullduster, een stoffilterbox die voldoet aan de SZW-toets en stof tot wel 90% reduceert! Eigenlijk zijn alle partners op de stand een bezoekje waard!

A-merken
Al de professionele A-merken hebben gemeen dat ze innovatief zijn en direct inspelen op de huidige wensen van de markt. Ze geven antwoord op vragen als: snel en efficiënt bouwen, duurzaam bouwen, onderhoudsvriendelijkheid, milieuvriendelijkheid en energiebesparend. Voordeel van een beurs als Bouw Compleet is, dat de bezoekers zich met alle vragen direct kunnen richten tot de leverancier. Ze kunnen de machines en (hand-)gereedschappen vasthouden en in actie zien. Tijdens hun bezoek krijgen ze een compleet beeld van de mogelijkheden en de meerwaarde.

Probin formule
Ook kan men algemeen kennismaken met de voordelen van de Probin-formule. Probin adviseert haar klanten volledig. Van het advies tot het zoeken naar de beste maatwerkoplossingen. Aangezien Probin in het oosten des land ruim vertegenwoordigd is met vestigingen, is deze organisatie vanzelfsprekend aanwezig in Hardenberg tijdens de veruit best bezochte Bouw Compleet beurs van de in totaal drie verschillende Bouw Compleet vakbeurzen. Dit biedt voor de (potentiële) Probin klant de uitgelezen mogelijkheid Probin ook eens op een andere wijze in actie te zien. Laat u uitgebreid informeren.
In elke regiovestiging is een kernassortiment van minimaal 15.000 technische producten op voorraad. Hierdoor is Probin onderscheidend in de levering van een compleet assortiment, waardoor de professional op één adres alles kan verkrijgen. Geen tijdverspilling, altijd verzekerd van innovatieve en besparende oplossingen. Het levert de relaties een garantie aan efficiëncy op.

Probin heeft vestigingen in Aalsmeer, Amersfoort, Borne, Dronten, Ede, Emmeloord, Goor, Heemstede, Kaatsheuvel, Kampen, Lelystad, Papendrecht, Roelofarendsveen, Soest en Zutphen.