Ribcassettevloer met aantrekkelijk prijsniveau

Artikel delen

De Olbecon ribcassettevloer is een geschikte geïsoleerde beganegrondvloer voor de woningbouw en lichte utiliteitsbouw. Deze voorgespannen kwaliteitsvloer heeft een aantrekkelijk prijsniveau en kan in korte tijd geleverd worden.

De ribcassettevloer is geschikt voor overspanningen tot circa 7,20 meter in de woningbouw en lichte utiliteitsbouw. De vloer is te leveren in isolatiewaarden van 3,0 tot 6,5 m2K/W.
Olbecon is een alles-in-één prefabpartner. Naast de ribcassettevloer levert het bedrijf combinatievloeren, kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren en prefab betonnen wanden. Voor alle vloeren en wanden van deze leverancier geldt dat u een productonafhankelijk advies krijgt door het brede levergamma. U krijgt verder duidelijke offertes met eventueel totaalprijzen. Er is sprake van korte lijnen in het hele proces van advies tot levering en de kennis en ervaring van de medewerkers is inclusief.

Olbecon
www.olbecon.nl